Colònies 2014: ja s'han obert les inscripcions!

19:45

Com  en  edicions anteriors, l’Escola Folk del Pirineu programa  els dos torns de Colònies per a la preparació del concert/ball que es presenta cada any el darrer dia del festival Trobada amb els Acordionistes del Pirineu d’ Arsèguel.
Es crearà una orquestra amb els músics inscrits als dos torns que interpretaran  una suite de concert i el  ball.
L’equip de l’Escola Folk del Pirineu prepara el repertori per l’espectacle tot arranjant-lo segons els diferents nivells tècnics  i tipus d’instrumentació dels músics participants.
Cada any,  la suite gira al voltant d’un tema concret, sigui un viatge a una cultura determinada, personatges màgics, històries... Enguany el Pirineu serà el tema  i treballarem colze a colze amb  escriptors pirinencs .
Els professors coordinaran cadascuna de les seccions instrumentals i el treball d’orquestra. Aquests professors hauran preparat el repertori i l’adaptaran segons les característiques dels músics assistents. Cada dia i com a darrera activitat musical hi haurà l’assaig general d’orquestra. L’equip està integrat per: acordions (Georgina Fàbregas,  Liv Hallum, Martine Lambregts , Marc del Pino,  Cati Plana, Laura Yàñez); teclats (Laura Yañez, Georgina Fàbregas); percussió (Boris Pi); vent (Roger Cucurella i Manu Sabaté); guitarres (Albert Martínez); cordes fregades (Elies Porter); coordinació general (Tito Pelàez); direcció d’orquestra (Jordi Maria Macaya)
Durant l’estada es treballarà en els diferents elements de l’escenografia que decorarà l’escenari del concert de presentació. Aquest apartat serà coordinat per Carme Invernón.
També, entremig  dels treballs musicals hi haurà diferents activitats de lleure.  Els  músics assistents  estaran acompanyats en les activitats no musicals, en els àpats, pernoctacions... per monitors de lleure especialitzats. Coordinadora de monitors de lleure, Maria Canut.
Com en totes les anteriors edicions, Colònies per a Joves Intèrprets Folk compta amb l’estreta col·laboració de l’Associació “Arsèguel i els acordionistes del Pirineu” organitzadora del festival “TROBADA AMB ELS ACORDIONISTES DEL PIRINEU”

Informació per les inscripcions: 

Edat: Dels 7 als 18 anys (ambdós inclosos). Amb 18 anys podeu inscriure-us. 

Dates
Primer torn: del 27 de juny al 4 de juliol
Segon torn: del 13 al 20 de juliol

Les places són limitades. Us preguem que no espereu a la data límit d’inscripció.

En el moment de la inscripció prevaldrà l’assistència  al concert del diumenge 27 de juliol.

ALLOTJAMENTCASA DE COLÒNIES RIDOLAINA de Bellver de Cerdanya
Si voleu més informació de l’allotjament, consulteu: www.ridolaina.com

CONCERT: A ARSÈGUEL, diumenge 27 de juliol, a la cloenda de la TROBADA AMB ELS ACORDIONISTES DEL PIRINEU
PREUS: 315 € (curs) + 209,93 € (allotjament) • +  81 € (alumnes que no es queden a dormir, només dinars i berenars)
DESCOMPTES: 285 € (curs) + 209,93 (allotjament) • +  81 € (alumnes que no es queden a dormir, només dinars i berenars)
Descomptes per: Alumnes de l’Escola Folk del Pirineu, alumnes dels Tallers del C.A.T. , alumnes de l’AMTP, alumnes de les Escoles Municipals de Música de la Seu d’Urgell i Puigcerdà.
El pagament es farà en 4 terminis:
                
1r. ingrés bancari a l’A.C. TRAM al fer la inscripció, 100 €
2n. ingrés bancari a l’A.C. TRAM, el 30 de març, 125 € 
3r. ingrés bancari a la mateixa Casa de Colònies, el 30 de maig, 209,93 € o 81 € (mitja pensió). Més endavant us enviarem el número de C/C de la Casa de Colònies) 
4rt. La resta, a l’arribada.

Altres entrades en aquest blog

0 comentarios