Gràcies i fins ha reveure!

11:11

Han estat dos torns molt intensos, plens de moments màgics, somriures, complicitat, esforç i moooooolta música!!

Gràcies a tots els nens, nenes i joves que amb les vostres ganes de gaudir heu tornat a convertir aquestes colònies en una gran i sorprenent orquestra! Gràcies per a música que dueu dins! Gràcies per les ganes, gràcies per fer la convivència tant fàcil! Gràcies per regalar-nos tants bons moments! Gràcies per les cançons al menjador! Gràcies per les danses improvisades! Gràcies pels secrets còmplices o els acudits a l'habitació abans d'anar a dormir!

Gràcies a tots els profes de música i Her Director per la dedicació! Gràcies per tenir un somriure sempre a punt fins i tot quan el cansament cau! Gràcies per compartir les vostres ganes de riure i el vostre art a les nits d'escena, a les festes i en els moments menys esperats! ;) Gràcies perquè sous uns professionals "Com la copa d'un pi" i feu un petit miracle amb cada secció! Gràcies perquè les vostres ganes pel projecte se'ns encomanen tan a petits com a grans! Gràcies!

Gràcies Tito per l'esforç en aquest i en tants d'altres projectes! Però sobretot, moltes gràcies per la passió que hi poses!

Gràcies a tota la Gent de Ridolaina per la cura amb la que ens heu tractat! Gràcies per ser tant amables i riallers fins hi tot en els moments de "caos"! Gràcies per estar sempre a punt, pels cafès a  mig matí, pel pastís de xocolata, per escoltar-nos, per ensenyar-nos a escombrar, pels bons consells, per les infusions de farigola, pel - tranquila ara mirem que hi podem fer-  i sobretot miiiiil gràcies per seguir tirant endavant amb aquesta casa tan preciosa!

Gràcies, en fi, per regalar-nos aquestes dues setmanes fantàstiques!

....una orquestra som....

Ens veiem a la Trobada!

l'Equip de Moni-trolls ;)







 

Altres entrades en aquest blog

0 comentarios