ESCALFANT MOTORS PER LES COLÒNIES FOLK 2020!

21:15

Benvolguts!
Ja tenim tot gairebé a punt per una nova trobada de joves músics. Enguany el context global ha fet que organitzem unes Colònies Folk úniques, però no per això deixarem de gaudir-les i proporcionar als joves l'entorn, l'acompanyament i les experiències meravelloses que mereixen.

La Generalitat de Catalunya ha presentat un seguit de mesures per fixar les línies comunes i generals de com s’han de desenvolupar les activitats del lleure educatiu durant l'estiu davant de la situació provocada per la Covid-19.

Monitors de lleure, professorat i direcció de les Colònies Folk han treballat de valent per a organitzar les activitats musicals i de lleure per a fer valer aquestes mesures amb tota la cura. Seguint les directrius de la Generalitat, s'han el·laborat els protocols interns necessaris per a garantir la màxima seguretat i confiança.

Com sempre, des de la part gràfica 
us farem partíceps de les vivències dels joves en el seu dia a dia a la Casa de Colònies Ridolaina. Us convidem a seguir els nanos aquí mateix, el blog de les Colònies, i al Facebook de l'Escola Folk del Pirineu. 
Un any més... Arriben les Colònies per a joves intèrprets folk!!!





Altres entrades en aquest blog

0 comentarios